SZÁLLÍTÁSI INFÓ

Mennyibe kerül a szállítási díj?

Mi ezt a fogalmat nem ismerjük! Az egész ország területére ingyenes a szállítás.

Mikor adjátok fel a csomagom?

Hétköznapokon a 17:00-ig leadott rendeléseket még aznap feladjuk Neked!

MI SZOMBATON SEM ÁLLUNK MEG! Szombat 10:00-ig leadott rendelések, még aznap feladásra kerülnek!

Mikor kapom meg a csomagom?

2-3 munkanapos időgarancia csak nálunk! Az aznap 17:00-ig leadott megrendelésedet akár már másnap kézhez kaphatod!

Kisebb településekre is gond nélkül szállítotok?

Természetesen igen.

Külföldre is megoldható a szállítás?

Mint említettük, valljuk, hogy milyen megbeszélés kérdése, amennyiben a szeretnéd, megoldjuk! Viszont csak felárral tudjuk szállítani, mely országonként eltérő lehet. Ezt követően mi kérünk egy árajánlatot a futárszolgálattól, melyet megmutatunk neked, hogy nem teszünk rá semmiféle hasznot, és eldöntöd, hogy szeretnéd-e.

Ki hozza a csomagom?

Mi az MPL-el állunk szerződésben.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Utánvétel: klasszikus módon, házhoz viszi a futár, majd az áru átvételekor fizetsz bankkártyával, vagy készpénzzel.

Online bankkártyás fizetés(átmenetileg szünetel): előre utalással, online fizetési felületünkön, a kártyaszámoddal, lejárati dátumoddal, valamint a 3 jegyű CVC számmal a bankkártyád hátoldaláról.

Online bankkártyás fizetéssel: az ország bármely pontján lévő MPL csomagautomatába történő kézbesítés.

FIZETÉSI INFÓ

Hogyan fizethetek?

Bankkártyával(átmenetileg szünetel) vagy készpénzben a futárnak, vagy pedig online bankkártyás fizetési felületünkön a BARION rendszer segítségével.

Mi az a BARION?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amely hazánkban egyre népszerűbb, hiszen rengeteg webáruház ezt választja, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. Gyakorlatilag, ez ugyanaz mint egy banki fizetési felület.